<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Betydelig forbedring for Røkkes krillsatsing

Publisert 22. sep. 2022 kl. 07.26
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 111 ord

 

Aker BioMarine har sett en betydelig forbedring i produksjonsvolumene til havs sammenlignet med tidligere år. Totale volumer i de første ni månedene av 2022 var 50.100 tonn.

«Vi er fornøyde med krilloperasjonene våre i år. Vårt mannskap har gjort en god jobb med å øke produksjonen betydelig mens vi driver våre fartøy på en sikker og bærekraftig måte. Etter to utfordrende sesonger, er årets krillfangst på plan om vår forventning om en årlig produksjon på 55.000-60.000 tonn», sier konsernsjef Matts Johansen.

«Antarctic Provider» forlot Antarktis i begynnelsen av september, og frakter «Qrill Aqua» for kunder i Europa. Selskapet forventer å starte på nytt krillhøsting i Antarktis i andre halvdel av november 2022.

TDN Direkt