<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DNB anbefaler spillaksjer du bør kjøpe før EM – ser 50 prosent oppside

Fredag starter fotball-EM og her er spillaksjene DNB Markets anbefaler i forkant av fotballfesten. 

Publisert 9. juni 2021 kl. 10.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 158 ord
FRANKRIKE: Paul Labile Pogba spiller for Frankrike som er storfavoritter før EM starter. Foto: Dreamstime

Fotball-EM går av stabelen til fredag og Italia møter Tyrkia i åpningskampen. 

DNB Markets har anbefalinger på to spillaksjer på den svenske børsen, og anbefaler følgende før fotballfesten starter:

«Spillselskap utgjør en betydelig sektor på børsen i Stockholm og med oppstart av både fotball EM og Copa America de neste dagene vil aksjene kunne få mer oppmerksomhet», skriver meglerhuset i dagens morgenkommentar.

DNB skriver at Kindred, som eier Unibet, har høyest eksponering innen sportsspill og vil kunne se størst oppsving i forbindelse med EM. Meglerhuset har en kjøpsanbefaling på aksjen med et kursmål på 200 svenske kroner pr. aksje. I går stengte aksjen i 148,85 svenske kroner. 

Betsson har en strategisk målsetting om vekst i Latin Amerika og vil som hovedsponsor av Copa America forsøke å legge grunnlaget for en langsiktig utvikling. Betsson stengte i går på 74,10 kroner og her har DNB en kjøpsanbefaling med et kursmål på 110 kroner pr. aksje. 

Det impliserer en oppside på hele 50 prosent.