<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sagosen sikret ny sponsor

Håndballstjernen Sander Sagosen følger etter Marit Bjørgen og Therese Johaug.

  Publisert 20. juli 2020 kl. 10.35
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 169 ord
  TYSKLAND NESTE: Sander Sagosen i Trondheim før han drar til Tyskland. Foto: NTB Scanpix

  Sander Sagosen har vært en nøkkelspiller under oppturen til det norske herrelandslaget i håndball. 24-åringen fra Trondheim er ansett som en av verdens beste håndballspillere. De siste årene har han spilt i Paris Saint-Germain, mens neste stoppested er tyske THW Kiel.

  Mandag ble det klart at Sagosen får TrønderEnergi som sponsor. De har tidligere sponset langrennsutøverne Marit Bjørgen og Therese Johaug. 

  – Som ekte trønder er det veldig kult at dette er lokalt. Jeg kan bære denne logoen stolt, sier Sagosen ifølge TV 2.

  – Vi har aldri for vane å si hva avtaler er verdt. Men det er en betydelig avtale, og vi er sikker på at den vil være verdt hver eneste krone, sier sponsorsjef i firmaet, Eli Flakne, ifølge kanalen.

  Fra før har Sagosen Adidas som sponsor. Sagosens samarbeid med TrønderEnergi skal vare i tre år, med en opsjon på ytterligere tre år. TrønderEnergi sponser også Rosenborg med 12 millioner kroner i år, samt satsingen til langrennsutøveren Niklas Dyrhaug, skriver TV2.