<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sier nei til å kjøpe opp Liverpool

Den britiske forretningsmannen Jim Ratcliffe har lenge vært interessert i et oppkjøp av en Premier League-klubb. Han vil likevel ikke prøve seg på Liverpool.

Publisert 9. nov. 2022 kl. 17.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 152 ord
VIL IKKE KJØPE LIVERPOOL: Jim Ratcliffe (til v.) er ikke interessert i å kjøpe Liverpool. Foto: NTB

Mandag opplyste Liverpools eiere Fenway Sports Group at et salg av klubben er aktuelt om rett bud kommer inn. Ineos-sjef Ratcliffe ble tidlig nevnt som en kandidat i lys av hans tidligere ønske om eierskap i en toppklubb i hjemlandet.

Tidligere i år forsøkte Ratcliffe å kjøpe Chelsea. London-klubben endte med å bli solgt til et konsortium ledet av amerikanske Todd Boehly. I sommer var Ratcliffe åpen om sin vilje til å kjøpe Manchester United, men han fikk beskjed om at Glazer-familien ikke ville selge.

Onsdag gjorde Ratcliffe det imidlertid klart at han ikke vil være med i kampen om et oppkjøp av Liverpool. Fra før eier hans selskap den franske fotballklubben Nice.

«Synet vårt har endret seg siden i sommer og vi vil i stedet fokusere på å gjøre Nice til en toppklubb i Frankrike. Dette representerer våre verdier bedre enn å kjøpe en Premier League-klubb», sier Ineos i en uttalelse, gjengitt av AP.

(NTB)