<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Manchester United-salg kan bli utsatt til 2025

Salget av Manchester United kan bli utsatt til 2025. Årsaken skal være at Glazer-familien ikke er fornøyd med budene som har kommet.

Publisert 3. sep. 2023 kl. 08.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 200 ord
UTSETTES? Manchester United-supportere viser bannere med slagord mot Glazer-familien. Eierne har forsøkt å selge klubben, men er ikke fornøyde med budene som har kommet inn, og salget kan derfor måtte vente til 2025, melder avisa Daily Mail. Foto: Jon Super / AP / NTB

Det er den engelske avisen Daily Mail som skriver dette, skriver VG.

De nåværende eierne, den amerikanske Glazer-familien, har prøvd å selge klubben med en prisantydning på 134 milliarder kroner, noe budgiverne ikke har vært i nærheten av, ifølge Daily Mail.

Kjøpet av klubben har stått mellom sjeik Jassim Bin Hamad al-Thani fra Qatar og den britiske Ineos-eieren Sir Jim Ratcliffe.

Sjeik Jassim har lagt inn bud på hele klubben, mens Ratcliffes bud gjaldt en andel, noe som ville betydd at Glazer-familien ville ha sittet igjen med en liten andel.

Klubben ble lagt ut for salg i november i fjor, og budgiverne hadde frist til april i år. Senest i mai la sjeik Jassim inn et oppgradert bud.

Glazer-familien har eid Manchester United siden 2005. Amerikanerne er svært upopulære blant fansen, mye på grunn av gjelden klubben er blitt påført. De har også fått mye kritikk for manglende investeringer i klubbens infrastruktur.

Tidligere spiller og manager i klubben, Ole Gunnar Solskjær, er en av de mange som har vært positive til at de amerikanske eierne har ønsket å selge klubben.

– Oppkjøpet må bli gjennomført. Old Trafford har forfalt. Treningsanlegget (Carrington) har forfalt. Vi er nødt til å ta igjen de andre lagene, har han tidligere sagt.

(©NTB)