<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Finanskjendis får halvannet år bak murene

NetCom-gründer Trygve Tamburstuen må i fengsel, samtidig som han må betale millionbeløp.

    Publisert 25. aug. 2006 kl. 13.14
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 109 ord

    Ifølge N24 er NetCom-gründer Trygve Tamburstuen dømt til halvannet år bak murene på grunn av økonomisk utroskap. Oslo tingrett ønsker også å inndra 3,73 millioner kroner fra den tidligere Ap-statssekretæren. Tamburstuen ble i tillegg dømt til å betale 25.000 kroner i saksomkostninger.Tamburstuen anket dommen på stedet.- Dommen er etter mitt syn svært ensidig. Jeg stiller meg uforstående til at det ikke er bevis som underbygger tiltaltes forklaring. Tvert i mot er det både vitneutsagn og dokumentbevis som underbygger Tamburstuens forståelse. Jeg er forbauset over at retten ikke en gang har drøftet disse forhold. Det er derfor naturlig å anke denne saken, sier Bjørn Stordrange, Trygve Tamburstuens forsvarer, til N24.