<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trøndere vil selge IT for to milliarder

Gründerne Vegard Vollan og Alf Egil Bogen håper å selge databrikker for to milliarder kroner.

    Publisert 28. aug. 2006 kl. 12.05
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 63 ord

    Teknologiselskapet Atmel, med gründerne Vegard Vollan og Alf Egil Bogen, opplever stor suksess fra Trondheim. Ifølge Finansavisen regner selskapet med å selge norskutviklede databrikker for to milliarder kroner. I løpet av fjoråret var omsetningen på en milliard kroner.Mikrobrikkene selges hovedsakelig til elektronikkgiganter som Sony, Dell og Nokia under merkenavnet AVR.Det meste av produksjonen foregår i USA, mens testingen stort sett foregår i Asia.