<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

IT-avtale kan være verdt én milliard kroner

DnB NOR er villig til å bla opp én milliard kroner for å ruste opp sine virksomhetskritiske kjernesystemer.

    Publisert 19. feb. 2007 kl. 10.20
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 107 ord

    DnB NOR har valgt CSC som IT-partner innenfor flere av konsernets forretningsområder. Dette kommer i tillegg til den nylig inngåtte storavtalen mellom DnB NOR-eide Vital og CSC. DnB NOR har valgt CSC som IT-partner innenfor flere av konsernets forretningsområder. Dette kommer i tillegg til den nylig inngåtte storavtalen mellom DnB NOR-eide Vital og CSC. Avtalene med DnB NOR og Vital løper i fem år - med mulighet for forlengelse i ytterligere tre år - og har en samlet verdi på 0,7 - 1,0 milliarder kroner, dersom alle opsjoner utøves.CSC skal bistå med utvikling, forvaltning og drift av virksomhetskritiske kjernesystemer og applikasjoner samt nye IT-prosjekter innen DnB NOR-konsernet.