<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Telenor kjøper mobiloperatør

Telenor kjøper mobiloperatøren Talkmore for 135 millioner kroner.

    Publisert 7. juli 2007 kl. 08.16
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.19
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 206 ord

    Telenor kjøper mobiloperatøren Talkmore, og overtar selskapets kunder i Norge. Telenor betaler 135 millioner kroner (enterprise value) for selskapet, som omsatte for 178 millioner kroner i 2006. Telenor kjøper mobiloperatøren Talkmore, og overtar selskapets kunder i Norge. Telenor betaler 135 millioner kroner (enterprise value) for selskapet, som omsatte for 178 millioner kroner i 2006. - Talkmore har vært en aktør i lavprissegmentet innenfor mobilmarkedet i Norge. Telenor har en intensjon om å være en ledende aktør også innenfor dette segmentet, og vi er fornøyd med at vi gjennom dette oppkjøpet sikrer oss et selskap som er etablert innen lavprissegmentet og dermed ytterligere kompetanse innenfor dette feltet, sier Morten Karlsen Sørby, konserndirektør i Telenor.Talkmore videreføres som en egen merkevare, og selskapet fortsetter som en egen operativ enhet med samme markedsfokus som hittil. Samtlige Talkmore-ansatte vil få tilbud om videre arbeid i selskapet.Dagens rundt 60.000 kunder fordeler seg mellom Telenors og Netcoms nett. De kundene som i dag er i Netcoms nett vil på sikt flyttes over i Telenors nett, og Telenor vil gjøre sitt ytterste for at denne overgangen blir så smidig som mulig. Kundene vil fremdeles nyte godt av gunstige priser, men får nå i tillegg Telenors dekning.Kjøpsavtalen er inngått med forbehold om godkjennelse fra Konkurransetilsynet.