<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gir svenskene like mye for krona

Svenskene er mer prisbevisste, mener det norske nettauksjonsselskapet Gooba, som i forbindelse med lansering i Sverige lar en krone være en krone uavhengig om den er svensk eller norsk.

    Publisert 17. sep. 2007 kl. 11.00
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.24
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 146 ord

    I Norge har Gooba over 100.000 registrerte brukere. Nå satser det den norske nettauksjonariusen på det svenske markedet og tilbyr lik verdi på den svenske og norske kronen den første lanseringsuken.-Vi er optimistiske med tanke på å lykkes i Sverige. Svensker er generelt mer prisbevisste enn nordmenn og vil glede seg over muligheten for å gjøre et "kupp" på nettauksjon. Dette er måten vi kan få fart på "norskehandelen" i Sverige, sier Kristian Renaas, daglig leder i Gooba, i en pressemelding.Etter en uke vil den svenske krona få sin gjeldende verdi og en valutaomregner sørger for at svensker og nordmenn kan by på de samme varene med hver sin valuta.- Med utvidelsen til Sverige ønsker vi å øke omsetning, varespekter og antall auksjoner ytterligere. Flere budgivere skal ikke gå ut over forbrukernes kupp-muligheter, det vil undergrave konseptet. Større volum skal gi et bedre tilbud, forsikrer Renaas.