<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Satser 300 millioner på superbredbånd

Eidsiva Energi AS skal satse 300 millioner kroner på utbygging av fiber infrastruktur i selskapets konsesjonsområde i Hedmark og Oppland.

    Publisert 21. sep. 2007 kl. 15.24
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.29
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 141 ord

    Konsernstyret i Eidsiva Energi AS har i styremøte 20. september besluttet en ambisiøs satsing på utbygging av fiber infrastruktur i selskapets konsesjonsområde i Hedmark og Oppland. Den samlede investeringsrammen er i overkant av 300 millioner kroner. Konsernstyret i Eidsiva Energi AS har i styremøte 20. september besluttet en ambisiøs satsing på utbygging av fiber infrastruktur i selskapets konsesjonsområde i Hedmark og Oppland. Den samlede investeringsrammen er i overkant av 300 millioner kroner. Fibertilbudet vil komplettere det eksisterende tilbudet fra Eidsiva bredbånd basert på ADSL, radioteknologi og kabel-TV.- Med fiberkabel fram til sluttbruker er det nesten ingen begrensning på hastighet og kapasitet. Vi har kompetanse og kapital til å gjennomføre satsingen, sier Ola Mørkved Rinnan, konsernsjef i Eidsiva Energi AS.- Det er et stort prosjekt som skal rigges, og vi vil ikke være skikkelig i gang før i 2009, presiserer Mørkved Rinnan.