<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

PC-er til et godt formål

Hoffleverandøren til Beijing-OL ønsker å gi bort demo- og presse-PC-er til de som virkelig trenger det.

  Publisert 30. mai 2008 kl. 13.42
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.01
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 244 ord
  Foto: Lenovo

  - Vi opplevde at vi satt igjen med en stor pool av brukte maskiner som ikke kunne selges i butikkene. Løsningen har til nå vært at disse maskinene selges for en billig penge til venner og bekjente. Markedssjefen vår, Kirsten Solset, kom på ideen at disse maskinene heller kan gis bort til noen som virkelig trenger dem, forklarte Hanne Klausen fra Lenovo Norge.Hvem er dette til? Lenovo Norge trekker nå disse PC-ene inn i et fond. Første tildeling blir til høsten - september eller oktober. Søkere kan være frivillige organisasjoner (kultur, idrett, humanitært), institusjoner og gründere/nystartere.Søkerne må begrunne søknadene, som skal behandles av en jury. Fondet er så vidt vi kjenner til det første av sitt slag i verden.Fondet ble annonsert ved en tilstelning i Oslo i dag. Der ga samtidig daglig leder Hanne Klausen i Lenovo Norge bort en PC til Ole-Martin Iversen (11) fra Bryn i Oslo. I vinter skrev han et brev til Sjefen i IBM (IBMs tidligere PC-divisjon er i dag Lenovo), hvor han spurte om han ikke kunne å en PC, gjerne en brukt, fordi broren la beslag på den PC-en de egentlig har sammen.Passer du disse kriteriene, kan du søke om gratis PC fra Lenovo ved å klikke her.12-åring fikk 3000 N200 fra Lenovo Ole Martin Iversen sendte brev til "IBM", men den havnet naturlig nok hos Lenovo. Han endte opp med en knall-PC som HegnarOnline har omtalt i test tidligere, en 3000 N200.Her er Ole Martin med Hanne Klausen: