<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Amerikansk penge-gigant satser i Norge

PayPal, en av verdens fremste tilbydere innen betalingsløsninger på Internett, satser på det norske markedet.

    Publisert 22. apr. 2009 kl. 12.07
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.28
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 191 ord

    En økt satsning på det norske markedet skal gjøre det enklere å benytte seg av betalingsløsningen, og tilby et bredere tilbud av PayPals tjenester til norske internettbutikker. En norsk internettside er allerede lansert. Satsningen er en del av strategien om å oppnå en markedsandel på 12-14 prosent av den globale e-handelen. Det forventes at PayPal dobler omsetningen fra 2,4 milliarder dollar i 2008 til omkring 5 milliarder dollar i 2011, heter det i en melding fra Paypal.- Norge er et av de landene hvor det handles mest på nett, og hvor netthandel øker mest. PayPal er en løsning for de som gjerne vil handle online, men som ikke ønsker å oppgi bank- og kredittopplysninger, sier Jean-Francois Rochet, sjef for PayPal i Norden.PayPal er et internettbasert betalingssystem for dem som vil handle via Internett uten å koble transaksjonen direkte til sitt kredittkort eller bankkonto. Derfor er det et sikkert og enkelt system som gagner både selgere og kjøpere. Over 160 000 websider i Europa tilbyr i dag betaling gjennom PayPal. En av fordelene med PayPal, er hurtigheten i transaksjonen. Selgeren har pengene på sin konto nesten umiddelbart etter at kjøperen har betalt.