<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mobiluvanene som irriterer oss mest

NetComs befolkningsundersøkelse viser at snikfotografering og teksting mens man kjører bil er blant mobiluvanene som irriterer oss mest.

    Publisert 22. apr. 2009 kl. 12.05
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.28
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 178 ord

    Høylytt prat i mobilen under buss- eller togturen blir heller ikke satt særlig stor pris på, og skulle du bli fristet til å sende tekstmeldinger mens du drikker kaffe med en venn kan du være sikker på at du irriterer den du er sammen med.Vis hensyn- Vi synes selvsagt at det er morsomt at mobilen får en stadig større rolle i hverdagen vår, men er samtidig veldig opptatt av hensynsfull bruk. Snikfotografering er oftest en uting, og vi oppfordrer til å være varsomme med å mobilfotografere andre uten å gjøre dem klar over det, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.TrafikksikkerhetTeksting og skravling ved rattet kan fort få verre konsekvenser enn å skape irritasjon hos andre bilister.- Bruk alltid handsfree i bil, og vent med å sende tekstmelding til du er trygt parkert, oppfordrer Vederhus.Dette irriterer flest1. Høylytt prat på buss/tog/t-bane (72 prosent)2. Snikfotografering med mobilen (66 prosent)2. Kjøre bil og tekste/snakke i mobil (66 prosent)4. Tekste under kafebesøk (40 prosent)5. Svare telefonen under kafebesøk (30 prosent)6. Foreldre som snakker i telefon mens de er ute med barna (20 prosent)