<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nye Photoshop kan trylle

Du vil ikke tro hva neste generasjon Photoshop kan gjøre.

    Publisert 25. mars 2010 kl. 10.19
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.29
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 154 ord

    Adobe Photoshop er verdens mest populære avanserte foto-dataprogram. Adobes fotosatsning startet helt tilbake i 1988 og første utgave ble lansert i 1990 for Macintosh. I dagens utgave, CS4, har du utstrakte muligheter til å drive med fotojustering, manipulasjon, tegning, maling, 3D-design og det har en hel rekke avanserte funksjoner.Adobe har nå publisert små teaser-klipp på Youtube for Photshop CS5, den neste versjonen. Og nå kan Photoshop trylle.Content aware I CS4 finner vi funksjoner som "spot healing" for å rydde opp i bilder. Med denne kan du fjerne urenheter i huden til mennesker, feil og annet uønsket innhold. Denne funksjonen tar utgangspunkt i de nærmeste pikslene, og "rydder opp" etter beste evne. Dette skaper et ganske bra resultat, men fungerer best på små feil.I CS5 har Adobe tatt utgangspunkt i mange piksler, slik at funksjonen forstår sine omgivelser og kan lage nye områder. Den kan fjerne urenheter, uønsket innhold og annet.Se Adobes magiske funksjon her: