<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Planlegger Hotmail-oppgradering

For å beholde plassen som verdens ledende e-post-tjeneste, planlegger Microsoft nå en solid oppgradering av Hotmail.

    Publisert 18. mai 2010 kl. 14.22
    Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.13
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 130 ord

    Microsoft planlegger en betydelig oppgradering av Hotmail, melder Bloomberg News.Den nye versjonen blir lansert i juli eller august, og skal blant annet gjøre det enklere for brukerne å få kontroll over og sende bilder og videoer. Det skal også bli lettere å sortere e-post i innboksen.- Jeg tror dette vil bli den mest betydningsfulle oppdateringen vi noensinne har gjort, sier Microsofts Chris Jones i en kommentar.Hotmail er i dag verdens ledende e-post-tjeneste, men ligger som nummer to i USA bak Yahoo Mail, ifølge ComScore Inc. Den raskest voksende tjenesten, Google's Gmail, ligger på en tredjeplass.- De tar det mye mer seriøst nå, og forsøker virkelig å gjøre tjenesten konkurransedyktig, sier analytiker i Directions on Microsoft, Matt Rosoff, og legger til at oppdateringene vil gjøre forskjellen mellom Hotmail og Gmail mindre.