<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Facebook solgte for fem milliarder

Facebook nådde en topplinje på 800 millioner dollar i fjor, og bunnlinjen var også pen.

Publisert 18. juni 2010 kl. 17.42
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.54
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 78 ord
Facebooks grunnlegger, Mark Zuckerberg - Foto: AP Photo/Craig Ruttle

Facebooks eksplosive vekst i brukere og annonsører løftet topplinjen opp i så mye som 800 millioner dollar i 2009, melder Reuters, og viser til "to kilder kjent med situasjonen".Nettoresultatet skal beløpe seg til flere titalls millioner dollar for fjoråret.Facebook rangeres som verdens største web-baserte sosiale nettverk, med nesten en halv milliard brukere.Slike resultater vil ifølge nyhetsbyrået styrke investorers appetitt for en børsnotering, men selskapet har flere ganger understreket at en IPO ikke er en prioritet på kort sikt.