<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Én million har forhåndsbestilt PlayStation 4

Over én million har forhåndsbestilt den nye spillkonsollen til Sony, PlayStation 4.

  Publisert 20. aug. 2013 kl. 22.09
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 64 ord
  Sony President and Group CEO Andrew House presents the Sony Playstation 4 at the Sony news conference show on the eve of the opening of E3 in Los Angeles, California, June 10, 2013. REUTERS/David McNew (UNITED STATES - Tags: SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS) DAVID MCNEW

  Mange har spådd de tradisjonelle spillkonsollenes død. Men foreløpig ser det ut ikke ut som Sony har så mye å frykte. Salget av deres nye konsoll PlayStation 4 har gått over all forventning.Det opplyser direktør Andrew House fra Sony. Konsollen vil være tilgjengelig fra 15. november i Nord-Amerika og fra 29. november i Europa.- Vi har hatt en helt utrolig respons, sier han. (©NTB)