<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Svindel: Sender ut falske Netflix-eposter

Svindlere som utgir seg for å være fra strømmetjenesten Netflix har sendt ut eposter hvor brukerne blir bedt om å registrere seg på nytt.

    Publisert 31. juli 2016 kl. 08.36
    Oppdatert 31. juli 2016 klokken 08.40
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 147 ord

    Ved første øyekast ser avsender av eposten ut til å være Netflix, skriver Stavanger Aftenblad . Den er utformet med den grafiske profilen til strømmetjenesten og opplyser i emnefeltet om «Avsluttet Netflix-konto».«Som du ba om har vi avsluttet Netflix-abonnementet. Denne endringen trer i kraft 29. juli, står det i mailen som svindlerne har sendt ut.Lenger nede i mailen følger en lenke for å gjenoppta abonnementet – som fører til en side hvor man må oppgi kredittkortinformasjon.– Alt så ekte ut. Jeg utvidet avsender, og så at denne ikke var fra Netflix. Adressen til nettsiden var heller ikke en Netflix-side, sier en av dem som har fått eposten.Også tidligere har strømmetjenestens merkevare blitt misbrukt av kriminelle. I februar skrev VG om en lignende epost, hvor mottakeren ble advart om at betalingen av Netflix-abonnementet ikke hadde gått gjennom.Strømmetjenesten opplyser om at de aldri vil be om betalingsopplysninger via epost. (©NTB)