<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Next-sensor har fått første bestilling

Samarbeid med Kina-selskap bærer frukter.

  Publisert 24. feb. 2020 kl. 14.23
  Oppdatert 24. feb. 2020 klokken 14.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 166 ord
  VENTER INGEN STOR EFFEKT PÅ INNTEKTENE: Adm. direktør Peter Heuman i Next Biometrics Group. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix

  Next Biometrics har mottatt sin første kommersielle ordre for den store fingeravtrykkssensormodulen FAP20, opplyser selskapet.

  Ifølge selskapet kommer ordren som et resultat av det nære samarbeidet med Newland Payment Technology.

  Det ventes at de aktuelle FAP20-sensorene vil bli levert i mars. De skal integreres i betalingsterminaler i forbindelse med strategien til en ikke-navngitt bank utenfor Kina.

  I desember meldte Next Biometrics at FAP20 var blitt PIV-sertifisert i USA.

  Ingen stor inntektseffekt

  Next Biometrics-sjef Peter Heuman sier i meldingen at denne første ordren ikke vil ha noen betydelig effekt på inntektene.

  Han legger imidlertid til at det er sterk kundeinteresse for FAP20-sensoren og at selskapet venter flere kommersielle ordrer i løpet av 2020.

  Kina-partnerskap

  En partnerskapsavtale mellom Next Biometrics og Kina-baserte Fujian Newland Payment Technology Co. ble kunngjort i mai i fjor.

  Samarbeidet innebærer at ulike typer fingeravtrykkssensorer fra Next skal integreres i flere av Newlands salgsterminaler for distribusjon verden rundt.

  Newland er omtalt som en markedsledende salgsterminalprodusent i Kina.