<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mini-ordre på nytt produkt for poLight

Selskapets TLens er blitt inkludert i skannemotor for strekkoder.

Publisert 28. okt. 2020
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 84 ord
GODE TILBAKEMELDINGER: For poLight og konsernsjef Øyvind Isaksen. Foto: Eivind Yggeseth

poLight   har mottatt en innkjøpsordre på TLens for rundt 750.000 kroner. Innkjøpsordren er relatert til en skannemotor for strekkode nylig ble lansert. I september fikk poLight en bekreftelse om at selskapets TLens var inkludert i en skannemotor som skal brukes i unike strekkodeprodukter for lager og distribusjon.

– Kunden vår rapporterer at den nylig utgitte skannemotoren har mottatt positive tilbakemeldinger fra kundene som tester produktet, og at deres første kommersiell forsendelse er allerede fullført, sier Øyvind Isaksen, konsernsjef i poLight.