<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

PC-gigant vil bruke Elliptic Labs i alle sine maskiner

En av verdens tre største PC-produsenter integrerer Elliptic Labs' teknologi i PC-er rettet mot både bedrifter og vanlige forbrukere.

  Publisert 25. nov. 2020 kl. 09.04
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 153 ord
  ÉN MÅNED PÅ BØRS: Elliptic Labs-sjef Laila Danielsen, her fotografert i forbindelse med selskapets notering på Merkur Market 16. oktober. Foto: Iván Kverme

  Elliptic Labs ELABS-ME har inngått en kontrakt med en av verdens tre største PC-produsenter, melder selskapet.

  Kontrakten gjelder integrering av selskapets AI Virtual Smart Sensor-plattform, som med kunstig intelligens (AI), ultralyd og sensorer for bevegelser og nærvær lar sluttbruker samhandle med PC-en gjennom kroppsbevegelser uten direkte kontakt med datamaskinen. Plattformen gjør også at maskinen forstår når brukeren er i nærheten av skjermen.

  Dette er selskapets første kontrakt med en av de tre største PC-produsentene for konseptet med berøringsfri bevegelser. Den er dessuten den fjerde Elliptic Labs inngår med en større PC-produsent, opplyser selskapet.

  Adm. direktør Laila Danielsen i Elliptic Labs utdyper at selskapet nå er involvert i den aktuelle kundens avdelinger for både bedriftskunder og vanlige forbrukere.

  – Dette er fordi de sikter mot å bruke vår teknologi i alle sine enheter, både high-end og low-end, sier Danielsen i meldingen.

  Nylig meldte selskapet om en avtale for implementering av AI Virtual Smart Sensor-plattformen i kjøleskap.