<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kahoot integrerer plattformen deres med Google-tjenester

  Publisert 18. feb. 2021 kl. 19.54
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 69 ord
  SKAL GJØRE LÆRING «AWESOME»: I børsmeldingen skriver Kahoot at løsningene med Google skal gjøre læringen «awesome». Foto: Dreamstime

  Torsdag kveld meldte Kahoot at deres løsninger skal integreres med Google Classroom og Google Search. Dette skal gjøres for å gjøre det enklere for lærere og elever til å lære på nye måter, enten i klasserommet eller digitalt hjemmefra.

  Kahoot utvider læringsplattfromen ved å utvikle et Google Classroom-tillegg som vil være tilgjengelig senere i år. Dette gir lærere tilgang til Kahoot-funksjoner og distribuere spill direkte til alle studenter.

  Les meldingen her.