<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pareto Securities mener aksjekursen kan doble seg

Pareto Securities forventer en kraftig kursoppgang i Huddly-aksjen.

Publisert 09:02 9. apr. 2021
Oppdatert 09:05 9. apr. 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 159 ord
PARETO ANBEFALER KJØP: Meglerhuset venter kursoppgang for Huddly-sjef Stein Ove Eriksen. Foto: Odin Teigland

 

Pareto Securities tar opp dekning av Huddly. Ifølge TDN Direkt har det resultert i en kjøpsanbefaling og et kursmål på 28 kroner.

Meglerhuset, som var en av tilretteleggerne da selskapet ble notert på Euronext Growth, peker på at aksjen handles med en rabatt om man ser på sammenlignbare selskaper som ikke vokser like raskt. Analytikeren bak analysen forventer mer pengebruk på videokonferanserom etter covid-19, noe Pareto Securities mener ikke prises inn i aksjen.

AGB anbefaler også kjøp

Like før påske tok ABG Sundal Collier, som også hjalp til med børsnoteringen av Huddly, opp dekning av Huddly. Det resulterte i en kjøpsanbefaling og et kursmål på 24 kroner. Tallknuserne estimerer en 41 prosent årlig vekst i kamera til videokonferanse fra 2020 til 2023.

Torsdag sluttet aksjen på 14,90 kroner.

For at Pareto Securities skal treffe med kursmålet må aksjen stige 88 prosent. Kursmålet ABG Sundal Collier opererer med indikerer en oppside på 61 prosent.