<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

– Vi er unikt posisjonerte

Første kvartal markerte endelig overgang fra gruvevirksomhet til blockchain.

Publisert 28. mai 2021 kl. 07.33
Oppdatert 28. mai 2021 klokken 07.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 209 ord
BITCOIN-MINING: Er blant satsingsområdene for DLT. Foto: NTB

DLT

DLT (Distributed Ledger Technologies), tidligere Element, fullførte i første kvartal overgangen fra gruvevirksomhet til å bli et tech-selskap som satser på blockchain og mining av bitcoin.

«Ved å starte med 18 porteføljeselskaper innen mining av digitale aktiva, desentralisert finans (DeFi), protokoller og blockchain-økosystemet, tror jeg vi er unikt posisjonerte for å tilby eksponering på den nye globale digitale økonomien», skriver toppsjef Thomas Christensen i kvartalsrapporten.

Snart ny drakt

Ifølge Christensen er selskapet midt i en prosess med å utvikle en plan for fremtidig kommunikasjon med markedet og aksjonærene. 

«Slik sett er dette den siste rapporten fra selskapet som vil ha utseendet og formatet på våre historiske rapporter. I forbindelse med andrekvartalsrapport i august ser vi frem til å lansere en ny selskapsprofil, inklusive et nytt nettsted og et nytt rapporteringsformat», fortsetter han.

Kjendistungt

Det var i februar i år at Element inngikk en avtale med DLT om kjøp av alle selskapets aksjer. Øystein Stray Spetalen, Ketil Skorstad, Kristian Lundkvist og flere gikk inn med millioner i oppkjøpet som hjørnestensinvestorer. DLT rapporterte lønnsomhet i fjor.

Ifølge en presentasjon fra Element den gang har selskapet til hensikt å investere i og drive ytterligere bitcoin mining-operasjoner, og vil fortsette å utvikle sin portefølje av investeringer i plattformer, protokoller, handelsplasser og wallets.

Rapporten her.

DLT

(Mill. USD)1. kv./211. kv./20
Driftsinntekter0,00,0
Driftsresultat(0,3)(0,7)
Resultat før skatt(0,2)(0,2)
Resultat etter skatt(0,2)0,1