<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nordhealth fullfører oppkjøp

  Publisert 2. juni 2021 kl. 07.42
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 69 ord

  Nordhealth, en leverandør av skybasert praksisstyringsprogramvare (PMS) for veterinærer og terapeuter, har fullført oppkjøpet av Aspit mot et kontant vederlag på 400 millioner kroner, ifølge en melding fra selskapet. 

  Oppkjøpet er en del av selskapets strategi for å styre markedsposisjonen og utvide produkttilbudet. 

  Aspit er en leverandør av elektroniske pasientjournalsystemer (EHR) og IT-virksomhet til helsesektoren i Norge, særlig til kiropraktor, fysioterapi og psykiatri-segmenter. Selskapet hadde en omsetning på 67 millioner kroner i 2020.