<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nytt oppkjøp i havn for børsfersking

ECIT har sikret seg PC System Senteret, som i fjor omsatte for 18 millioner kroner.

  Publisert 3. juni 2021 kl. 09.07
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 141 ord
  HAR GJORT MER ENN 100 OPPKJØP: ECIT, her ved konsernsjef Peter Lauring. Foto: Ecit

   

  ECIT har overtatt PC System Senteret (PCSS). Oppkjøpet gir ECIT mulighet til å bygge et sterkere konsulentmiljø og styrke konsulentposisjonen innen Vismas teknologiprodukter, opplyses det i en melding.

  Det nylig Euronext Growth-noterte selskapet har sikret 70 prosent av aksjene i PCSS, mens PCSS-ledelsen vil eie de gjenværende 30 prosentene.

  – Vi er glade for å ønske både kunder og ansatte i PCSS velkommen til ECIT. PCSS leverer løsninger og tjenester til norske SMB-kunder, og har en sterk porteføljekombinasjon av Visma-produkter og proprietære løsninger, sier ECIT-sjef Peter Lauring.

  PCSS, som ble grunnlagt i 1993 av Hans Gunnar Rosten, omsatte i fjor for cirka 17,9 millioner kroner. Selskapet har 16 ansatte og ledes av Trond Ramstad.

  ECIT, som hadde proforma-inntekter på 2 milliarder i fjor fra sin virksomhet i ni land, har gjort mer enn 100 oppkjøp siden etableringen i 2013.