<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Inngår IoT-partnerskap med Nordic Semiconductor

Norbit og Nordic Semiconductor skal se på hva slags felles muligheter Internet of Things gir dem. 

  Publisert 8. juni 2021 kl. 09.12
  Oppdatert 8. juni 2021 klokken 14.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 165 ord
  INNGÅR PARTNERSKAP: Norbit og konsernsjef Per Jørgen Weisethaunet. Foto: Iván Kverme

         

  Norbit inngår i en partnerprogramavtale med Nordic Semiconductor om å utforske felles muligheter som følger av Internet of Things (IoT). Det kom frem i en pressemelding fra selskapet tirsdag. 

  – Å formalisere en partnerprogramavtale med Nordic Semiconductor er som en murstein når man bygger et nytt undersegment basert på utvalgte IoT og 5G-nisjeapplikasjoner. Nordic Semiconductor går foran i trådløse løsninger med lavt strømforbruk både på Bluetooth low Energy og IoT med lav energi, sier er Per Jørgen Weisethaunet, adm. direktør i Norbit. 

  Ifølge forsknings- og forretningsinformasjonsfirmaet Gartner er 25 milliarder enheter for tiden koblet opp til nettverket. 

  Sensorer og enheter koblet til internett brukes i en rekke applikasjoner og er med på å endre hvordan man tenker og arbeider i enkelte bransjer, inkludert helsevesen, produksjon, verktøy, transport og logistikk.

  – Med denne avtalen har vi en sterk partner for å henvise eksisterende og potensielle kunder som leter etter hjelp til å realisere IoT-produkter og løsninger, sier Magnus Pedersen, salgsdirektør i EMEA for Nordic Semiconductor.