<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Teknologirakett inngår et samarbeid med en tysk industrikjempe

Elliptic Laboratories har signert en avtale med et underselskap av det tyske  industriselskapet Bosch.

Publisert 22. juni 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 190 ord
NYTT SAMARBEID: For Elliptic Labs og adm. direktør Laila Danielsen.  Foto: Eivind Yggeseth

 

Avtalerushet fortsetter for teknologiselskapet Elliptic Laboratories. Selskapet har signert en ny lisensavtale med Grow Plattform, som er et selskap under den tyske Bosch-paraplyen, ifølge en børsmelding tirsdag morgen. 

Kontrakten omfatter bruk av Elliptic Labs 'AI Virtual Smart Sensor Platform i Grow's kommende generasjon av Spexor, en bærbar sikkerhetsassistent.

Elliptic Labs 'AI Virtual Smart Sensor Platform vil bruke Spexors maskinvaresensorer på enheten for å gjøre produktet smartere og samtidig legge til funksjoner som nøyaktig oppdager tilstedeværelsen for bedre sikkerhet og sikkerhet. Spexor har valgt Elliptic Labs på grunn av evnen til å levere innovasjoner av høyere kvalitet konsekvent i skala, ifølge meldingen. 

«Vi stoler på at Elliptic Labs vil fortsette den kontinuerlige innovasjonen og bringe nyttige brukeropplevelser til markedet», sier Tobias Riedel og Marko Häckel, de to grunnleggerne av Spexor, i meldingen. 

Tirsdagens avtale er den siste av flere for teknologiselskapet den siste tiden. For halvannen uke siden inngikk selskapet et «proof-of-concept»-prosjekt med en ledende taiwansk laptop ODM (Original Design Manufacturer). I slutten av mai sikret det en avtale for Xiaomis smarttelefon Redmi Note 10 Pro, og en tredje kontrakt for et «proof-of-concept»-prosjekt

Elliptic Labs-aksjen har steget 37,62 prosent så langt i år, til 173,4 kroner.