<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aqua Bio Technology får fornyet avtale

Publisert 12. jan. 2022 kl. 09.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 92 ord

ABT

Restorsea har informert Aqua Bio Technology at de har bestemt seg for å fornye den gjeldende leverings-, lisens- og eksklusivitetsavtalen datert 3. juli, 2014 mellom ABT og Restorsea, for ytterligere fem år, ifølge en melding onsdag.

Restorsea har valgt å ikke betale den nødvendige fornyelsesavgiften på 2,5 millioner dollar å utvide eksklusivitetsrettighetene i henhold til avtalen. Neste fornyelsesdato under avtalen vil være 19. mars 2027, ifølge meldingen.

ABT vil se på mulighetene for å kommersialisere produkter som kommer fra klekkevæsketeknologi på egenhånd etter utløpet av eksklusivitetsperioden i mars 2022, opplyses det.