<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Forvalter: – Disse aksjene vil bli fremtidens folkeaksjer

Automatisering, virtuell- og utvidet virkelighet og datasikkerhet er blant sektorene Michael Loukas mener investorene bør se.

  Publisert 17. jan. 2022 kl. 18.29
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 213 ord
  TECH-BULL: Michael Loukas, forvalter og toppsjef i TrueMark Investments, har sterk tro på blant annet datasikkerhet. Foto: TrueMark

  Michael Loukas, forvalter og toppsjef i TrueMark Investments, mener investorer må se forbi de store navnene i techsektoren. 

  – Vår jobb er å finne sektorvinnerne som går gjennom vekstfasen og som om noen år vil være folkefavoritter, sier Loukas til Marketwatch.

  TrueShares-fondet som Loukas forvalter har blant annet disse aksjene:

  UiPath

  Selskapet jobber med software til automatisering for selskaper som ikke koder selv. De skal gjøre hverdagsoppgaver enklere.

  – Jeg synes det er et prakteksempel på bruk av kunstig intelligens. Det vil påvirke mye flere i fremtiden enn kontorer og cybersikkerhet, sier Loukas.

  Unity Software og Roblox

  Forvalteren omtaler selskapet som en leder i virtuell virkelighet (VR) og utvidet virkelighet (augmented reality – AR). Roblox jobber med det samme og er også i fondet.

  – Unity skiller seg ut ved at de er spredt i forskjellige industrier: bygg og anlegg, arkitektur, medisin. Så teknologien deres har allerede begynt å komme seg inn i hverdagsbruk.

  CrowdStrike og Zscaler

  Datasikkerhet er en annen sektor Loukas mener investorer bør undersøke. CrowdStrike jobber mer mot privatpersoner, mens Zscaler retter seg mot bedrifter.

  – Poenget er at de begge er gode selskaper med sterke fundamentale tall, sier forvalteren.