<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sikret sin første britiske bestilling

Elop har samtidig inngått samarbeid med britisk selskap om distribusjon av ultralydskanneren Elop Insight i Storbritannia og Irland.

  Publisert 15. feb. 2022 kl. 13.18
  Oppdatert 15. feb. 2022 klokken 13.19
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 140 ord
  INNTAR UK: Her fra børsnoteringen av Elop i juli 2020. Foto: ELOP

  ELOP

  Elop Technology har sikret sin første ordre i Storbritannia og samtidig inngått en avtale om strategisk samarbeid på de britiske og irske markedene, melder selskapet tirsdag.

  Ordren gjelder ett eksemplar av den håndholdte ultralydskanneren Elop Insight.

  Kunden er Allied Associates Geophysical, som omtales som Storbritannias ledende leverandør av geofysisk utstyr.

  «Teknologi som Elop Insight er ikke tilgjengelig på det britiske markedet i dag. Vår ambisjon er at dette blir den første av mange ordrer de kommende årene», heter det i en kommentar fra teknisk direktør James Bell i Allied Associates Geophysical.

  Med Elop Insight kan brukeren identifisere eventuelle problemer i betongkonstruksjoner, gjennom 3D-visualisering på apparatets skjerm.

  Samarbeidsavtalen med Allied Associates Geophysical gir det britiske selskapet distribusjonsrettighetene for Elop Insight på markedene i Storbritannia og Irland.

  Allied Associates vil også besørge vedlikehold, reparasjon og opplæring for Elop Insight-kunder i disse markedene, opplyses det.