<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Satser på Web3-kort med nytt partnerskap

IDEX har innledet et nytt partnerskap for utvikling og markedsføring av det som skal bli verdens første biometriske betalingskort av sin type.

Publisert 9. aug. 2022 kl. 09.03
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 104 ord

 

IDEX Biometrics og Reltime inngår et strategisk partnerskap for å utvikle og markedsføre verdens første nestegenerasjons Web3 biometrisk betalingskort. Det fremgår av en melding tirsdag.

Dette alt-i-ett EMV (Eurocard, Mastercard, Visa) kompatible biometriske betalingskortet forventes å nå markedet i første halvår 2023, opplyses det.

Den biometriske løsningen basert på IDEX Biometrics sensorteknologi vil muliggjøre EMV-kompatible betalinger sammen med Reltimes globale Web3s «utsjekkingsfunksjon».

Betalingskortet vil blant annet inkludere sikring av fiat-valuta- og digitale eiendeler-transaksjoner med et ekstra sikkert lag med autentisering.

Web3-markedet anslås å nå 81,5 milliarder dollar i 2030, med raske fremskritt innen blokkjedeteknologier samt et skifte i dataeierskap mot brukere som nøkkeldrivere.

(TDN Direkt)