<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oppkjøp sender Sikri i minus

Sikri Holding tapte 9 millioner kroner på driften i andre kvartal, tynget av av- og nedskrivninger på nær 35 millioner knyttet til kjøpene av Ambita Group og Metria.

Publisert 25. aug. 2022
Oppdatert 25. aug. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 129 ord
LA FREM TALL: Administrerende direktør Nicolay Moulin i Sikri Holding. Siv Dolmen

SIKRI

Sikri Holding fikk et driftsresultat på minus 9 millioner kroner i andre kvartal 2022, mot 4 millioner kroner i samme kvartal året før, går det frem av selskapets kvartalsrapport torsdag.

Omsetningen i perioden var 312 millioner kroner, mot 160 millioner i samme periode i fjor, mens ebitda ble 25,7 millioner kroner, opp fra 22,7 millioner.

«Med inkluderingen av Metria AB i konsernet, har vi tatt et stort skritt mot å oppnå våre ambisjoner, og samtidig fortsette å realisere synergier fra integrering av eksisterende selskaper i konsernet. (...) De volatile markedene kan fortsette å påvirke eiendomsbransjen, men våre andre tjenester forventes å være stabile, og vi ser frem til et vellykket år med fortsatt muligheter i eksisterende og nye markeder, produkter og tjenester», heter det i rapporten.

(TDN Direkt/FA)