<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

CSAM Health Group tapte 17 millioner på driften

CSAM Health Group økte tapene i løpet av årets andre kvartal.

Publisert 30. aug. 2022 kl. 08.36
Oppdatert 30. aug. 2022 klokken 08.36
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 131 ord
LA FREM TALL: Konsernsjef Sverre Flatby i CSAM Health Group. Eivind Yggeseth

CSAM

CSAM Health Group fikk et driftsresultat på -17,5 millioner i andre kvartal 2022, mot et driftsresultat på -10,4 millioner i samme kvartal foregående år. Selskapet hadde et resultat før skatt på -19,6 millioner kroner (-8,6), av en omsetning på 89,8 millioner kroner i kvartalet (79,6). 

«CSAM fortsetter sin reise mot det langsiktige strategiske målet om å vokse til en milliardbedrift. Vår fokuserte M&A-strategi er konsentrert om å finne kandidater som tjener spesialiserte kundebehov innen helse og beredskap. Vi ser etter selskaper som er ved siden av vår eksisterende portefølje, noe som gjør oss i stand til å tilby et mer komplett sett med løsninger til våre kunder. I tillegg utforsker vi M&A-muligheter som vil tillate oss å gå inn i nye domener innen helsevesen og nødtjenester», skriver selskapet.

TDN Direkt