<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nordic Unmanned signerer avtale med jernbaneselskap i USA

Amerikanske BNSF Railway vil teste ut Nordic Unmanneds jernbanedrone.

    Publisert 7. sep. 2022 kl. 09.46
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 138 ord
    FÅR OPPDRAG: Nordic Unmanneds «Staaker Railway Drone». Foto: Nordic Unmanned

     

    Droneselskapet Nordic Unmanned har signert en innledende samarbeidsavtale med BNSF Railway, et av USAs største godstransportselskap. 

    Oppdragsgiveren vil teste Nordic Unmanneds «Staaker Railway Drone» for inspeksjon av infrastruktur og generell datainnsamling.

    – Vi er veldig glade for denne muligheten til å utvikle et slikt unikt system sammen med en ledende jernbaneoperatør, BNSF Railway. Dette er en banebrytende avtale for Nordic Unmanned, og denne avtalen vil hjelpe oss å øke tilstedeværelsen vår i jernbanebransjen, sier Chief Revenue Officer Cecilie Drange i Nordic Unmanned i en pressemelding.

    Ett av hovedmålene ved prosjektet er å slå sammen dagens jernbaneteknologi med selskapets jernbanedrone. Å implementere dronen vil resultere i en innovativ måte å samle data, skriver Nordic Unmanned.

    – Vi ser mange muligheter for denne plattformen i fremtiden, og vi er stolte over å jobbe et innovativ og fremoverlent selskap slik som BNSF Railway, sier Drange.