<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Q-Free sikret ny kontrakt

Q-Free vunnet kontrakter i både Frankrike og USA for til sammen nesten 100 millioner kroner.

Publisert 13. sep. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 154 ord
NYE AVTALER: Q-Free har vunnet kontrakter i både Frankrike og USA. Foto: Q-Free

QFR

Q-Free har vunnet et brikkekontrakt med det største motorveiselskapet og merkeutsteder i Frankrike, Vinci Autoroutes, til en verdi på rundt 32 millioner kroner. 

Etter avtalen skal brikkene hovedsakelig leveres i 2023, opplyser selskapet i en melding tirsdag. 

– Denne bestillingen bekrefter den høye tekniske ytelsen til Q-Free sine brikker og våre evner til å levere betydelige volumer. Vi er takknemlige for Vincis fortsatte tillit til Q-Free og ser frem til å fortsette samarbeidet, sier fungerende konsernsjef i Q-Free, Trond Christensen.

Trond Christensen er fungerende konsernsjef etter at Håkon Volldal gikk av 30. juni. Thale Kuvås Solberg tiltrer som ny konsernsjef 15. oktober. 

Sikret kontrakt i USA

Avtalen med Vinci var den andre kontrakten Q-Free kunngjorde tirsdag, etter at de på morgenen kunne annonsere kontraktsforlengelse i USA

Q-Free sikret tirsdag en toårig forlengelse for en ATMS-kontrakt i USA. Kontraktsforlengelsen sikrer levering av Q-Free's Open TMS-løsning fra 1. oktober 2022 til 30. september 2024.

Den avtalen skal ha en verdi på rundt 62 millioner kroner.