<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Godkjenner Elon Musks bud på sosiale mediegiganten Twitter

Twitter og Elon Musk skal etter planen møtes i retten 17. oktober. Tirsdag stemte Twitter-aksjonærer for å godkjenne Musk bud på 44 milliarder dollar.

Publisert 13. sep. 2022 kl. 21.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 147 ord
STEMMER: Twitter-aksjonærer stemmer for å godkjenne Elon Musk bud på Twitter. Foto: Dreamstime

Aksjonærer i Twitter stemte tirsdag for å godkjenne Elon Musks bud på 44 milliarder dollar, for å kjøpe selskapet og ta det av børs.

Avstemningen kommer mens Musk selv har forsøkt å terminere avtalen om å kjøpe sosiale mediegiganten.

Tesla-gründeren har kastet tvil over Twitters egne estimater over prosentandelen falske kontoer «bots» på plattformen og skulle ønske ytterligere innsikt i hvordan de har gjort kalkulasjonene.

Twitter har stått fast ved deres estimat på mindre enn 5 prosent av daglige brukere kan kategoriseres som spam eller falske kontoer.

Selskapet sier selv at de har gitt Musk tilgang til tilstrekkelig informasjon for å møte betingelsene i avtalen mellom partene.

Som et resultat av uenighetene har Twitter saksøkt Musk for å bryte med betingelsene i avtalen.

Twitter and Elon Musk møtes 17. oktober i retten i Delaware for å avklare sistnevntes forsøk på å terminere oppkjøpsavtalen – med mindre partene inngår et forlik før den tid.