<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

– Vi er på kanten av å få til noe

Etter ni år og 80 millioner kroner investert er en norsk trenings-app i ferd med å bli godkjent som medisinsk utstyr.

Publisert 18. sep. 2022 kl. 14.25
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 595 ord
VALIDERER PÅSTANDEN: – En medisinsk studie validerer det som har vært vår påstand siden starten, sier Knut Løkke, daglig leder i Myworkout (t. h.). Her sammen med Jan Hoff, pensjonert medisinprofessor fra NTNU og medisinsk utviklingssjef i Myworkout.  Foto: Anders Horntvedt

TRONDHEIM: – Vi er kommet et langt steg videre siden fødselen. En medisinsk studie validerer det som har vært vår påstand siden starten, nemlig at inaktivitet og medisinsk aldring hører sammen. Det vi har utviklet, er en digital medisin som er ekstremt skalérbar, sier Knut Løkke, daglig leder i Myworkout.