<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Zwipe sikret millionbestilling

Biometriselskapet skal levere til en av verdens største smartkortprodusenter, med forventning om ytterligere leveranser neste år.

Publisert 11. okt. 2022 kl. 10.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 132 ord
NY MILLIONBESTILLING: For Zwipe og adm. direktør Robert Puskaric. Foto: Bloomberg

 

Zwipe har mottatt en ny kommersiell bestilling for sin Zwipe Pay-plattform. Biometriselskapet omtaler tildelingen som betydelig.

Verdien av ordren er cirka 225.000 dollar – cirka 2,4 millioner kroner. Levering vil finne sted senere i inneværende kvartal.

Kunden er ifølge Zwipe en av verdens største produsenter av smartkort, med levering av titalls millioner betalingskort verden rundt. Denne innledende bestillingen vil være en del av et større volum Zwipe venter å levere til denne kunden i 2023.

Zwipe-sjef Robert Puskaric viser i meldingen til at Zwipe Pay-plattformen fikk Visa-sertifisering i mars og godkjennelse fra Mastercard i august, og at dette har forsterket kundens interesse i å bringe sine nye betalingskort til markedene i samarbeid med Zwipe.

Puskaric, med bakgrunn fra Ericsson, Doro og Eniro, erstattet André Løvestam i sjefsstolen i Zwipe i juni.