<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trump-app inne i varmen igjen

Etter å ha vært stengt for nedlasting i nær to måneder får de med Android-telefoner laste ned Truth Social igjen. 

  Publisert 13. okt. 2022 kl. 13.52
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 155 ord
  TILBAKE PÅ GOOGLE: Donald Trumps app Truth Social skulle være hans comeback på sosiale medier etter at han ble utestengt fra de fleste i 2021. (c) Rokas91 | Dreamstime.com

  I slutten av august ble Donald Trumps sosiale medier-plattform Truth Social utestengt fra Google Play. Google mente den tidligere presidentens plattform var i strid med retningslinjene for forbud mot innhold som fysiske trusler og oppfordring til vold.

  Truth Social er nå godkjent for Google Play igjen, opplyste Google onsdag. Appen skal ha implementert en nøyere innholdsmoderering, skriver CNN.

  Ett av kravene fra Google skal ha vært muligheten for å rapportere upassende innhold i appen, samt at innlegg som oppfordrer til vold blir fjernet.

  Appen, som ble lansert i februar i år, har så langt bare vært tilgjengelig i USA med planer om utvidelse. Om apper generelt skal være tilgjengelig for nedlasting for folk flest, må den være godkjent av Apple og Google.

  Plattformen skulle markere Donald Trumps comeback på sosiale medier, men brukere har rapportert om en rekke bruksfeil ved den. Trump ble utestengt fra de fleste medier etter stormingen av Kongressen 6. januar 2021.