<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norconsult og Canon inngår avtale verdt 15 mill.

Publisert 7. nov. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 110 ord
NY AVTALE: Fra venstre Kjetil Bakke, Head of Business Applications hos Norconsult, Robert Granum, daglig leder på Canon Business Center Lysaker og Simen Teigen, Service manager på Canon Business Center Lysaker. Canon

Norconsult og Canon har signert en avtale om å digitalisere alle fysiske papirarkiv. Avtalen varer frem til 2025 og har en verdi på 15 millioner kroner.

Canon skal bistå Norconsult med rådgiving, pakking, transport, digitalisering og overføring av digitalt arkiv, opplyser partene i en pressemelding. Papirene skal deretter digitaliseres ved Canons skanningssenter i Tsjekkia.

– Canon er meget stolte av den tilliten Norconsult viser oss ved å benytte seg av oss til å digitalisere sine fysiske arkiver. Det fysiske arkivet Norconsult har i dag inneholder utrolige mengder informasjon, som kan komme både Norconsult og deres kunder til gode i lang tid fremover, sier Simen Teigen, Service manager på Canon Business Center Lysaker.