<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Det er usikkert som bare rakkern

    Publisert 30. nov. 2022 kl. 12.15
    Oppdatert 30. nov. 2022 klokken 13.50
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 171 ord
    – Det er usikkert som bare rakkern
    30.11.2022 – Vi har vært inne på Kahoot, som Softbank også er inne, som også er litt ned i dag, og ligger på noen og tjue kroner. Det er vanskelig å se hvordan de skal komme ut av det for det er usikkert om aksjonærsitsen. Det er aldri bra, sa Trygve Hegnar, og la til at administrerende er en flink kar, men om har råd til å være med på nye emisjoner, vet vi ikke. – Han har kjøpt alt for mye aksjer tidligere så han sitter der med et ganske stort tap. Jeg vet ikke helt hva han betalte for de første aksjen, men. Så det er usikkert som bare rakkern. – Det er ganske skummelt for aksjen var opp i 137 kroner eller noe sånt noe, så det er et vanvittig fall. Det viser hvor komplisert det er å være i så kalte tech-aksjer.

    KAHOT

    – Vi har vært inne på Kahoot, som Softbank også var inne i og som også er litt ned i dag – og ligger på noen og tjue kroner. Det er vanskelig å se hvordan de skal komme ut av det, for det er usikkert om aksjonærsitsen. Det er aldri bra, sa Trygve Hegnar i Økonominyhetene tirsdag, og la til at administrerende er en flink kar, men om han har råd til å være med på nye emisjoner, vet vi ikke.

    – Han har kjøpt altfor mye aksjer tidligere så han sitter der med et ganske stort tap. Jeg vet ikke helt hva han betalte for de første aksjene, men. Så det er usikkert som bare rakkern.

    – Det er ganske skummelt, for aksjen var opp i 137 kroner eller noe sånt noe, så det er et vanvittig fall. Det viser hvor komplisert det er å være i så kalte tech-aksjer.

    Kahoot-aksjen er uendret på 22,81 kroner onsdag. Fra toppen på 137,20 kroner den 21. januar 2021, har aksjen falt mer enn 83 prosent.