<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norges beste møtebooker avslører sine triks

Martin Da Veiga får sjelden nei når han closer et salg eller booker et møte på vegne av sine kunder. – Det handler egentlig bare om tre ting. Tre ting alle glemmer.

Publisert 17. aug. 2021 kl. 11.21
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 212 ord
I denne episoden er Da Veiga befriende ærlig om alt fra hva som er det viktigste i en salgssamtale, og som de fleste gjør feil, alle sine sprø innfall, luksusfellen, millioninntektene, forholdet til Bank Norwegian og hva hans foreldre har måttet slite med. I tillegg gir han oppskriften på hvordan du skal få «ja» til et møte eller close et salg. Redigering: Lotta Kirsebom

Martin Da Veiga har i flere år vært Norges beste møtebooker. Nå har han gjort det han absolutt aldri skulle gjøre: bli gründer og holde styr på ansatte. I denne episoden er Da Veiga befriende ærlig om alt fra hva som er det viktigste i en salgssamtale, og som de fleste gjør feil, alle sine sprø innfall, luksusfellen, millioninntektene, forholdet til Bank Norwegian og hva hans foreldre har måttet slite med. I tillegg gir han oppskriften på hvordan du skal få «ja» til et møte eller close et salg. Det er på dette feltet Da Veiga briljerer. 

BEFRIENDE ÆRLIG: Martin Da Veiga snakker om alt fra luksusfellen og sitt forhold til Bank Norwegian til triksene for å få et «ja», enten det er snakk om et møte eller et salg. Foto: Hilde Oreld

Og nå satser han større: I januar i år ble han medgründer av Leadjabber.no hvor målet er å snu hele Europas salgsbransje på hodet, effektivisere salg- og markedsføring, automatisere salgsprosesser og bruke kunstig intelligens til å få leads som ender i et kundeforhold.

Vi elsker besøk! Har du en historie du har lyst til å dele med oss har vi kaffen klar. Inviter deg selv på veienhit@finansavisen.no

Lytt til Veien hit på denne siden, eller abonner på Apple Podcasts eller Spotify.