<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Startet i høst - prises til 165 mill.

Norske Wattif Ev startet i høst med å tilby destinasjonslading for elbiler. Nå går Ivar Tollefsens Fredensborg inn på eiersiden etter en emisjon på 40 millioner kroner.Norske Wattif Ev startet i høst med å tilby destinasjonslading for elbiler. Nå går Ivar Tollefsen inn på eiersiden etter en emisjon.

Publisert 19. juni 2022 kl. 21.00
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 566 ord
SER MOT EUROPA: – Vi har nå tilgang på totalt 1,1 millioner parkeringsplasser i Europa, og jeg regner med at vi vil ha installert rundt 20.000 ladere innen slutten av neste år, sier Robert Svendsen, gründer og daglig leder i Wattif. Foto: Eivind Yggeseth