<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Fester til rekord i år

Pandemien ble tøff for Off Piste. Nå ser alt lysere ut, og opplevelsesselskapet sikter mot omsetningsrekord i 2022.

Publisert 28. aug. 2022 kl. 11.23
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 655 ord
LØNNSOMT OVER TID: – Jeg har ledet Off Piste siden 2004, og har aldri tidligere levert underskudd. Egentlig er jeg ganske stolt av at vi samlet sett har tjent penger de to seneste årene, sier Off Piste-sjef Jan Axel Syberg. Her i selskapets herskapelige, nye lokaler i Bygdøy allé. Foto: Iván Kverme

Off Piste tilbyr eksklusive opplevelsesturer og fester for private og bedriftskunder. Det sier seg selv at aktiviteten var lav under pandemien. Omsetningen falt fra like under 100 millioner kroner i 2019 til 55 millioner i 2020. Fasiten for 2021 ble 28 millioner.

– Vi var en av bransjene som ble hardest rammet av pandemien.