<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Svakere fra Lumi

  Publisert 2. nov. 2022 kl. 08.04
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 105 ord

   

  Lumi Gruppen fikk et justert driftsresultat på 31 millioner kroner i tredje kvartal 2022, mot 32 millioner samme periode året før.

  Omsetningen i kvartalet var på 122 millioner kroner (131).

  Lumi Gruppen bestemte seg tidlig i fjerde kvartal for å implementere et kostnadsreduksjonsprogram for Oslo Nye Høyskole på til sammen 15 millioner kroner på årsbasis. Dette vil gi effekt fra fjerde kvartal 2022 og full effekt fra første kvartal 2023.

  Sonans har implementert en ny og mer skalerbar forretningsmodell, som raskere kan tilpasse seg endringer i markedsforhold. Dette representerer ifølge selskapet en mulighet for Sonans langsiktig, ettersom nettmodellen er betydelig mer fleksibel og effektiv enn campusmodellen.