<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Laget egen «corona-sikker» restaurant

Mens mye av restaurant-Norge har vært stengt ned som følge av corona-viruset, valgte Jan «Kjetting-Jan» Vindenes å åpne sin egen.

Publisert 12. mai 2020
Oppdatert 13. mai 2020
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 191 ord
Article lead
lead
BIFF OG BURGERE: Jan «Kjetting-Jan» Vindenes i Sotra Anchor & Chain har åpnet Ankerkroken Steakhouse på grunn av corona-restriksjonene. Foto: SOTRA ANCHOR & CHAIN
BIFF OG BURGERE: Jan «Kjetting-Jan» Vindenes i Sotra Anchor & Chain har åpnet Ankerkroken Steakhouse på grunn av corona-restriksjonene. Foto: SOTRA ANCHOR & CHAIN

– Vi gjorde dette på grunn av alle restriksjonene som gjaldt for restauranter nå i disse corona-tider, sier Jan Vindenes i Sotra Anchor & Chain. 

NYÅPNET: Ankerkroken Steakhouse – slik det gjøres på Sotra. Foto: JAN VINDENES/SOTRA ANCHOR & CHAIN

Fredag kunne han invitere de ansatte i Sotra-bedriften til åpning av den splitter nye restauranten Ankerkroken Steakhouse på Ågotnes. 

GODT DRIKKE: Ankerdram er både rett og rimelig å få på en restaurant som kjetting- og ankerleverandør Jan Vindenes står bak. Foto: JAN VINDENES/SOTRA ANCHOR & CHAIN
ENKEL OG GREI: På menyen er det først og fremst biff det går i på Ankerkroken Steakhouse. Foto: JAN VINDENES/SOTRA ANCHOR & CHAIN

På forhånd ble det laget skilt og dekor, og rekvisita ble kjøpt inn. Det ble laget meny og leid inn kokker. På menyen står biff og hamburgere, samt suppe, forretter og dessert.

– Og så kjøpte vi inn italienske viner, sier den nye restauranteieren.

Mest av alt gjorde han dette for å gjøre stas på de ansatte i bedriften i de urolige tidene.

– De ansatte gjør en fantastisk jobb. De trengte og fortjente dette etter mange nervøse uker med corona-stemning, sier Vindenes, og legger til at smittevernsreglene ble fulgt.

– Vi opprettholdt avstanden.