<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Vårt største prosjekt noensinne

Folkene bak Åpent Bakeri og pizzarestaurantene Lofthus Samvirkelag åpner sitt største restaurantprosjekt noensinne – i Clemenskvartalet i Bjørvika.

Publisert 14:55 24. mars 2022
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 725 ord
SATSER BREDT: – Stedet skal starte som bakeri med frokostservering på morgenen og tilby pizza og ulike lunsjretter utover dagen, før det blir til en restaurant med full middagsmeny - samt en bar med drinker - på kvelden, sier Øyvind Lofthus (t.h.), adm. direktør i Åpent Bakeri, som også er største eier i pizzarestaurantene Lofthus Samvirkelag. Her sammen med makkerne Emmanuel Rang (f.v.) og Eirik Sevaldsen. Foto: Katrine Lunke