Tjente 16 mill. på restaurantdrift

Etter et marerittår for restaurantbransjen i 2020 klarte Fursetgruppen å forbedre driftsresultatet med 59 millioner kroner i fjor. Godt sommervær og uteserveringer bidro positivt.

Publisert 13. jul. 2022
Article lead
+ mer
lead
TIDENES SOMMER I 2021: – Våre uteserveringer tok helt av. Aller best gikk det for Festningen, Ekebergrestauranten, Ling Ling, Tjuvholmen Sjømagasin og Lofoten, som alle har store uteserveringer, sier adm. direktør Gjøran Sæther (t.h.) i Fursetgruppen. Her sammen med hovedaksjonær Bjørn Tore Furset. Foto: Eivind Yggeseth
TIDENES SOMMER I 2021: – Våre uteserveringer tok helt av. Aller best gikk det for Festningen, Ekebergrestauranten, Ling Ling, Tjuvholmen Sjømagasin og Lofoten, som alle har store uteserveringer, sier adm. direktør Gjøran Sæther (t.h.) i Fursetgruppen. Her sammen med hovedaksjonær Bjørn Tore Furset. Foto: Eivind Yggeseth
Nyheter
Uteliv

Informasjon om bruk av AI